Personeel gevraagd

Personeel gevraagd

Wij hebben momenteel diverse vacatures voor bouw- en kluswerkzaamheden open staan. Ben jij handig en wil je graag weer aan de slag? Dan ben je bij ons dus aan het goede adres! Het gaat om het leggen van hout- en laminaatvloeren, het storten en vlinderen van beton, werk in de tuin, timmeren, schilderen en verschillende renovatiewerkzaamheden. Kortom, als jij echt een handige jongen bent, zijn wij op zoek naar jou!

Wie jij bent

Behalve dat je handig bent, ben je vooral iemand die hard wil werken en ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren. Je woont in de buurt van Alkmaar/Hoorn/Heerhugowaard, en bent flexibel inzetbaar. Ook weet je van aanpakken: je bent er echt één die de mouwen opstroopt. Het maakt ons niet uit hoe oud je bent; we zijn dus ook zeker op zoek naar 50+’ers!

Voordelen

Als jij ons team komt versterken, geniet je ook nog eens van diverse voordelen. Omdat je bij ons als ZZP’er in dienst bent, heb je meer vrijheid dan als je bij een baas in loondienst bent. Jij kiest zelf welke klus je wilt doen. En hoewel je ZZP’er in naam bent, regelen wij verder alles voor je. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om administratieve zaken. Doen wij allemaal voor je. Via ons netwerk van opdrachtgevers is er bovendien altijd een nieuwe klus waar jij kunt worden ingezet. Genoeg te doen dus.

Werkplek

Werken bij ons betekent verder een informele werksfeer op een werkplek waar jij je helemaal thuis voelt. Van werken bij ons moet je blij worden! Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat graag wil doorgroeien. Ons personeel staat daarbij altijd op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat onze mensen zichzelf kunnen ontwikkelen, en onze ambitie en passie voor vakmanschap delen.

Personeel gevraagd: meld je aan

Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn? Of wil je meer informatie? Meld je dan nu aan of stel je vraag via het onderstaande formulier.